Hiuskolmio

<--

-->

Parturi - Kampaamo
   Kauneushoitola

Yhteystiedot

 

Kopuntie 17
03100 Nummela
Hiidenranta

Puh. 09 222 4717

Avoinna

 

Ma ja Pe 9 - 17

Ti - To    9 - 20

La          8 - 14

Kauneushoidoissamme mieli ja keho lepäävät

  

Kauneushoitolamme kosmetologi teekee sinulle arki- tai juhlameikkauksen tai antaa erikoishoitoja, jotka auttavat erilaisiin iho-ongelmiin. Käytämme hoidoissa laadukkaita Yon-ka tuotteita, joita voit myös ostaa meiltä kotikäyttöön. Opastamme mielellään ja perehdymme tarkasti juuri sinun tarpeisiisi.

Erilaisilla kasvohoidoilla saa kirkkautta, kuulautta ja kauneutta joka iholle. 

Jalkahoitoja sinun tarpeisiisi.

Aina säihkyvää katsetta kaipaaville suosittelemme ripsienpidennyksiä.

Meikkiopastukseen voit tulla myös ystäväporukalla.

Kampaus ja meikkaus kruunaa juhlasi.

Elämme kiireisessä maailmassa, jossa helposti oman itsensä hoitaminen unohtuu. Jokainen meistä kuitenkin tarvitsee hetken omaa aikaa ja taito rentoutua onkin tärkeä osa hyvinvointiamme.Tarjoamme runsaasti erilaisia kasvojen ja jalkojen hemmotteluhoitoja, joissa pääset nauttimaan olostasi. Hemmotteluhoitojen vaikutus tuo sinulle seesteisen ja hyvän tunteen pitkälle päivää 

Kauneuteen on useita eri ratkaisuja

Kauneushoitolamme kasvohoidot suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä hänelle parhaiten sopiviksi. Perehdymme aidosti tarpeisiisi, ihoosi ja autamme myös vaikeissa iho-ongelmissa. Säännöllisellä ja huolellisella hoidolla on selkeä yhteys kasvojen ihon kauneuteen ja terveyteen. Aknea, couperosaa,maksaläiskiä, arpia, kuivaa ja velttoa ihoa voidaan hoitaa hyvin tuloksin. Myymme myös kotiin Yon-ka hoitotuotteita .

Laatu, turvallisuus, aitous ja näkyvät tulokset. Hoitolasarajmme Yon-Kan käyttämät maasta ja merestä saatavat, uudistuvat kasvit ovat pääosin luonnonmukaista tuotantoa ja niiden kasvattamisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

Useista Yon-Ka –tuotteista löytyvä upea viiden eteerisen öljyn yhdistelmä kätkee sisäänsä ennenkuulumattomia hoitavia ominaisuuksia. Eteeriset öljyt korostavat toistensa vaikutuksia ja antavat tehokkaampia hoitotuloksia kuin mihin mikään niistä yksinään pystyisi. Tuotteet soveltuvat myös hyvin herkälle ihotyypille.

Saat meiltä kasvohoitojen lisäksi myös meikkaukset arkeen ja juhlaan. Hoitoihimme kuuluvat myös erilaiset jalka-ja käsihoidot sekä ihokarvojen poisto. Tutustu näihin hoitoihin täällä.

Ultraääni ihonpuhdistus on menetelmä ihon tehokkaaseen puhdistukseen. Ultraääni käsittelee ihoa hellävaraisesti, luonnollisilla värähdyksillä ilman sähkövirtaa. Ultraäänipuhdistus on sekä syväkuorinta että syväpuhdistus.

Käsittely kosteuttaa, parantaa verenkiertoa, vahvistaa kudoksia sekä parantaa solujen aineenvaihduntaa. Ultraäänipuhdistus on erittäin tehokas, tarkka, miellyttävä ja kivuton toimenpide, jonka tuloksena on syväpuhdas, uusiutunut ja silminnähden virkistynyt iho.

 

Carboksi-terapia

Vallankumouksellinen uutuushoito rypyille, aknelle, veltostuneelle iholle, selluliitille ja raskausarville.

Täysin ilman laitteita toteutettavan tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat raskausarpia, selluliittia, aknea ja tulehduksia, sekä parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Toimiva verenkierto kaikissa hiussuonissa dioksidin ja muiden tarpeellisten aineiden kuljettamiseksi on ratkaiseva tekijä. CO2:n imeytyessä vereen se puhdistaa verta ja tuottaa dioksidia, joka parantaa verenkiertoa. Verenkierron tehostuessa kuona-aineet poistuvat nopeammin ja tehokkaammin, tulehdukset ihossa paranevat, joten mm. akne ja rosacea rauhoittuvat ja paranemisprosessi alkaa välittömästi.

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa.

 

AHA happokuorinta

Esiintyy luontaisesti

Alfahydroksihapoiksi kutsutaan useita luonnollisesti esiintyviä happoja. Niitä esiintyy useissa elintarvikkeissa, kuten hedelmissä, mutta myös ihmiskeho sisältää niitä. Alfahydroksihappoja kutsutaan myös nimellä AHA-hapot tai hedelmähapot. AHA-happoja on monenlaisia, kuten sitruuna-, manteli-, omena- ja maitohappo.

AHA-hapot irrottavat kuolleita ja kuivia ihosoluja ihon uloimmasta kerroksesta. Kuolleiden ihosolujen irrottaminen stimuloi kuoriutumisprosessia. Sen ansiosta alla oleva uusi, terve iho tulee näkyviin. Iho on kirkkaampi, tasaisempi ja siloisempi. Ihon uloin kerros eli orvaskesi uusiutuu luonnostaan joka neljäs viikko. Tämä luonnollinen kuoriutumisprosessi hidastuu vuosi vuodelta ihmisen vanhetessa. Exuviancen tutkijat havaitsivat, että alfahydroksihapot normalisoivat solujen uudistumisprosessia ja edistävät ihon hyvinvointia monin tavoin. Tuloksena on nuorekkaampi ja säteilevämpi iho.

Erikoiskasvohoitomme on kokonaisvaltainen hemmotteluhoito. 

 


Copyright ©2016

Nummelan Hiuskolmio

Web design by KoToNet