Hiuskolmio

<--

-->

Parturi - Kampaamo
   Kauneushoitola

Yhteystiedot

 

Kopuntie 17
03100 Nummela
Hiidenranta

Puh. 09 222 4717

Avoinna

 

Ma ja Pe 9 - 17

Ti - To    9 - 20

La          8 - 14

 

Myymme hoitotuotteita myös mukaan

243 kms california 238 304

 

Valitsemme Sinulle parhaiten sopivat tuotteet huomioiden Sinun yksilölliset tarpeesi. 

Laatu, turvallisuus, aitous ja näkyvät tulokset.

Näitä tuotteita saat vain alan ammattilaiselta. 

 

 

 

 

  

 

Ihonhoitotuotesarja

 

 

Yonka tuotteet 01 320x216

Hoitolasarajmme Yon-Kan käyttämät maalta ja merestä saatavat,uudistuvat kasvit ovat pääosin luonnonmukaista tuotantoa ja niiden kasvattamisessa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita.

 

Useista Yon-Ka –tuotteista löytyvä upea viiden eteerisen öljyn yhdistelmä kätkee sisäänsä ennenkuulumattomia hoitavia ominaisuuksia. Eteeriset öljyt korostavat toistensa vaikutuksia ja antavat tehokkaampia hoitotuloksia kuin mihin mikään niistä yksinään pystyisi. Tuotteet soveltuvat myös hyvin herkälle ihotyypille.

 

 

 

Goldwell logo

Hiusvärit ja hiustenhoito

Inspiroidu kokonaisvaltaisesta värimaailmasta, joka antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet. Korkeatasoisista kestovärjäyksistä kevyihin sävytyksiin - saat kaikki välineet kauniiden ja helppojen hiusten luomiseen. Juuri sellainen lopputulos, josta asiakkaasi unelmoi.GOLDWELL -hiusvärit ja hiustenhoitotuotteet ovat maailman huippua edustaen alan viimeisintä teknologiaa.  

 

 

kms logoHiustenhoito

 005 kma california 320x213

 

kms -hiustenhoitotuotesarja tarjoaa täydellisen valikoiman hustenhoitotuotteita alkaen shamppoista ja hoitoaineista nuotoilu ja viimeistelyyn asti. 

 

 

 

 

 

hydrafacial logo 70H

 

 

 Ihonhoitoa myös kotikäyttöön

 

 Hydrafacialin patentoidut kotikäyttöön suunnitellut ihonhoitotuotteet sisältavät samoja vaikuttavia aineita kuin ammattilaisten käyttämät   HydraFacial MD® -seerumitkin.

 Nämä kotona käytettävät tuotteet on suunniteltu pidentämään ja tehostamaan kauneushopitolan hoitoja. Ne sisältävät tehokkaita ainesosia mm.  Antioxidantteja, Peptidejä ja Hyaluronihappoa, jotka yhdessä estävät ja korjaavat iholle aiheutuneita vahinkoja, palauttaen ihosi konaisvaltaisen terveyden.  

HydraFacial MD® Daily Essential -tuotteita saat vain sertifioiduilta ammattilaisilta.


Copyright ©2016

Nummelan Hiuskolmio

Web design by KoToNet